Verbindingsweekend - Yogaweekend

De editie van 24-26 november 2023 is volzet.

Je kan je onderaan de pagina op de wachtlijst zetten zodat je op de hoogte gehouden wordt als er iemand zou annuleren en wanneer er een volgend weekend georganiseerd wordt.

 

Locatie: Horebeke (Oost-Vlaanderen in België)

Maximum 8-10 deelnemers

 

Even vertragen, tot rust komen en opnieuw verbinden met jezelf. Dat is wat je tijdens het verbindingsweekend mag doen. Een weekend met flow yoga, yin yoga, meditaties, wandelingen in de natuur en veel rust. Alles om je dichter bij jezelf te brengen en in verbinding met jezelf te zijn. Het weekend gaat door op een prachtige locatie in Horebeke, gelegen in de Vlaamse Ardennen, waar je snel een thuisgevoel zal ervaren.

 

Living
Yogazaal
Eethoek
Slaapkamer
Buiten
Slaapkamer

Programma

Je kan altijd kiezen of je mee wilt doen of iets anders doet. Het is jouw verbindingsweekend dus niets is verplicht.

 

Vrijdag

- Aankomst vanaf 17u

- Avondeten om 18u30

- Yin yoga

 

Zaterdag

- Koffie/thee en fruit

- Flow yoga

- Brunch 

- Vrije tijd 

- Wandeling in de natuur 

- Avondeten 

- Yin yoga

 

Zondag

- Koffie/thee en fruit

- Flow yoga

- Brunch 

- Vrije tijd 

- Wandeling in de natuur 

- 16u einde van het verbindingsweekend 


Yogi

Over de yogavormen

Flow yoga

Een dynamische yogales met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. De houdingen worden in elkaar verweven en op het ritme van de ademhaling flow je van de ene naar de andere houding. Op het einde van de les worden er enkele yin (rustige) yogahoudingen gegeven zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Yin yoga

Een rustgevende yogales waarbij het vertragen en verdiepen van de ademhaling centraal staat. Een les met een combinatie van zittende en liggende houdingen. De houdingen worden langer aangehouden zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Je hebt geen ervaring nodig om de yogalessen te volgen.

 

"Genieten in alle rust en in verbinding met jezelf"


Prijs: 389 euro per persoon

Inbegrepen:

- Twee overnachtingen in één van de vier slaapkamers met telkens twee bedden. Iedereen heeft dus een eigen bed.

Er zijn twee kamers die voor drie personen kunnen (een 1-persoonsbed en een 2-persoonsbed). Als je graag met drie personen wilt komen, kan je dit aangeven en dan reserveer ik deze kamer voor jou. Ook als je met twee personen komt, kan je dit aangeven zodat jullie samen een kamer kunnen delen.

- Het bovenstaande programma

- Alle maaltijden (plantaardig): 2x brunch, 2x avondeten, snacks + dranken: water, thee en koffie

Heb je een voedselallergie? Laat me dit weten via de opmerking bij je inschrijving en dan wordt hier rekening mee gehouden.

- Beddengoed en handdoek

 

Niet inbegrepen:

Vervoer tot de locatie. Er zal een carpoollijst voorzien worden zodat je kan afspreken om samen te rijden.


Inschrijven wachtlijst

 

Schrijf je in op de wachtlijst via onderstaand formulier. Als er door een annulatie een plek vrijkomt, ontvang je hierover een mail. Je kan ook op de hoogte gehouden worden als er een volgend verbindingsweekend georganiseerd wordt.

 Wat anderen ervan vonden

 

Helemaal opgeladen na het mooie verbindingsweekend van ĀKĀSA. Ancy koos een prachtige, rustgevende locatie uit waar ze ons in alle rust en zachtheid, met fijne yogasessies, lekker eten (heerlijke dessertjes en zelfs mocktails, allemaal allergeenvriendelijk) heeft ontvangen. Ancy weet als geen ander rust te brengen door haar zachte aanpak, aanrakingen, mooie muziek keuze en gebruik van geuren. Als hoogtepunt van het weekend werden we verwend met een yin yoga sessie begeleid met live muziek. Een absolute aanrader!

- Evelien D. C. -

 

Ik ging voor de 2de keer mee op het verbindingsweekend. Het is moeilijk onder woorden brengen wat je voelt tijdens dit weekend omdat het zo intens genieten is. Heerlijk om een weekend te landen in een warm badje van gezelligheid met lekker eten! Er was een verrassing, yoga met live muziek, hier kreeg ik de tranen in de ogen, zo intens, zo mooi. Ancy weet perfect wat je nodig hebt tijdens de yoga en reikt de juiste handvaten aan om de houdingen juist uit te voeren. Op het einde van het weekend is je lichaam en geest opgeladen, zo klaar om er terug in te vliegen. Ik kijk al uit naar het volgende weekend! 

- Chiara L. -

 

Super genoten van een mooi verbindingsweekend! Zalige yoga gedaan en volledig tot rust kunnen komen. Ancy doet dit super goed en we werden door haar heel hard verwend!

- Marleen D. -


Verbindingsweekend, een aanrader voor iedereen die zoekt naar rust, op en top weekend beleefd. Ontspannende yoga in een gezellige locatie, super verwend met lekker eten, thee, versnaperingen, aangenaam gezelschap. Super genoten en mijzelf terug gevonden. Jammer, het weekend was veel te kort. Dank u wel Ancy, haar ouders en de andere yogi's. Blij dat ik erbij mocht zijn.

- Anja D. L. -

Heel erg bedankt Ancy, voor de fijne ervaring, de top yogasessies, de rust en verbinding. Een grote aanrader dus! Merci!

- Stina T. -


Veelgestelde vragen


Ik wil alleen komen maar de kamers zijn voor twee personen. Hoe werkt dit dan?

Als je alleen komt, zal je een kamer delen met iemand anders maar je hebt per persoon steeds een eigen bed.

Alleen komen is helemaal geen probleem. Net zoals vele yogi's alleen naar de yogales gaan, is dat ook zo op yogaweekends. Ieder komt toch voor de rust en verbinding met zichzelf. Je zal je zeker nooit alleen voelen want zo'n weekend is net heel verbindend.

 

Mag ik meegaan als ik geen yogales bij jou volg?

Tuurlijk, je bent heel welkom! Het maakt niet uit of je yogales bij mij volgt of niet. Wil je toch eerst kennismaken met mij en mijn yogalessen? Dan kan je altijd eens een yogales komen volgen.

Woon je verder weg of kan je op voorhand geen yogales komen volgen maar wil je graag eens kennismaken met mij? Stuur me een mail en dan kunnen we een (video)gesprek inplannen om elkaar te leren kennen. Ik vind het belangrijk dat je je onmiddellijk goed en welkom voelt op het weekend. Je hebt geen ervaring met yoga nodig om mee op het weekend te gaan.

 

Wat doe je allemaal tijdens het weekend?

Het is een leuke combinatie van flow yoga, yin yoga, wandelingen in de natuur want we zijn in de Vlaamse Ardennen, veel rust, traag leven, lekker eten, wat eigen tijd zodat je bijvoorbeeld kan lezen of een dutje doen. Alles om tot rust te komen en te verbinden met jezelf.

Het programma vind je hierboven. Het is jouw tijd dus jij kiest wat je wel en niet meedoet.


Annulatievoorwaarden

Annuleer je door ziekte of een andere reden na 1 september 2023 zal terugbetaling niet mogelijk zijn. Ik zal wel samen met jou opzoek gaan naar iemand die je plek eventueel kan innemen. Yogaweekend Vlaanderen Yogaweekend België Yogaweekend Nederland Yogaweekend Horebeke Yogaweekend Oost-Vlaanderen Yogaweekend Limburg Yogaweekend BeringenYogaweekend BENELUX