Massages Beringen

 

Er worden twee soorten massages aangeboden. Een volledige lichaamsmassage en een zwangerschapsmassage. Info over beiden vind je hieronder terug. Je kan dit onderaan de pagina boeken en je kan aanduiden welke soort massage je wilt ontvangen.

 

Volledige lichaamsmassage Beringen

 

De behandeling duurt in zijn geheel 90 minuten

 

Voordat de massage start, mag je aangeven welke lichaamsdelen extra aandacht mogen krijgen en bij welke lichaamsdelen je liever niet hebt dat deze gemasseerd worden. Tijdens de massage mag je aangeven als iets niet aangenaam voelt. Het is volledig op jouw maat zodat je tijdens en na de massage ontspannen en verbonden met jezelf bent.

 

Als eerste worden de nek en de schouders gemasseerd. Nadien de rug, de armen en de achterzijde van de benen. Daarna de voorzijde van de benen, de voeten en de buik. Als laatste worden de hals en het hoofd gemasseerd. 

 

De massage focust zich op de spieren, het bindweefsel en er wordt ook aandacht geschonken aan de energiebanen of meridianen.

Het hele lichaam is met elkaar verbonden en daarom wordt er gekozen voor een volledige lichaamsmassage met afwisseling in intensiteit zodat je spanning kan loslaten en tot rust kan komen

 

Met behulp van een laken en deken zorg ik ervoor dat je comfortabel en warm ligt. Ik leg enkel het lichaamsdeel bloot dat gemasseerd wordt zodat jij in alle comfort kan ontspannen. Onderbroek blijft aan.

 

Er wordt pure, plantaardige massageolie gebruikt. Als je dat wilt, wordt er tijdens de massage een bio essentiële olie gebruikt. Op basis van de kenmerken en geur kan je zelf bepalen welke essentiële olie jij verkiest.

Kalmeren van het zenuwstelsel: marjolein, bergamot, lavendel, mandarijn, Ylang-Ylang en zoete sinaasappel

Slapeloosheid: bergamot, lavendel en mandarijn

Gewrichts- en spierpijn: marjolein, lavendel en pepermunt

Weerstand van de luchtwegen: marjolein en eucalyptus

Hoofdpijn en migraine: pepermunt

 

Na de massage geef ik je de tijd om rustig bij te komen en kan je, als je dat wilt, een tas thee drinken.

 

Prijs: 90 euro

 

Zalige massage gehad van Ancy! Ze creëert een plekje tussen hemel en aarde: fijne rustgevende muziek en interieur, aangename geuren en warme handen van een toffe dame die de hemel tovert en tegelijkertijd toch erg down-to-earth is. Niet twijfelen, gewoon doen!

- Nadia V. -

 

Kamer
Stoel
Rekje

Zwangerschapsmassage Beringen

 

De behandeling duurt in zijn geheel 90 minuten

 

Deze massage kan vanaf de conceptie tot en met het einde van je zwangerschap.

 

Voordat de massage start, mag je aangeven welke lichaamsdelen extra aandacht mogen krijgen en bij welke lichaamsdelen je liever niet hebt dat deze gemasseerd worden. Tijdens de massage mag je aangeven als iets niet aangenaam voelt. Het is volledig op jouw maat zodat je tijdens en na de massage ontspannen en verbonden met jezelf en je baby bent.

 

De massage gebeurt volledig in zijligging zodat je in alle comfort kan liggen.

Als eerste wordt aan één zijde de nek, de schouder en de bovenrug gemasseerd. Nadien de arm, de gehele rug en de flank. Daarna het bekken, de buik, het been en de voet. Nadat één zijde gemasseerd is, mag je je omdraaien en gebeurt alles aan de andere zijde van je lichaam. Als laatste wordt het hoofd gemasseerd. 

 

De massage focust zich op de spieren en het bindweefsel. Er is extra veel aandacht voor jouw bekken en onderrug.

Het hele lichaam is met elkaar verbonden en daarom wordt er gekozen voor een volledige lichaamsmassage zodat je spanning kan loslaten en tot rust kan komen

 

Met behulp van een laken, deken en (zwangerschaps)kussens zorg ik ervoor dat je comfortabel en warm ligt. Ik leg enkel het lichaamsdeel bloot dat gemasseerd wordt zodat jij in alle comfort kan ontspannen. Onderbroek blijft aan.

 

Er wordt pure, plantaardige massageolie gebruikt. Als je dat wilt, wordt er tijdens de massage een bio essentiële olie gebruikt die volledig veilig is tijdens de zwangerschap. Op basis van de kenmerken en geur kan je zelf bepalen welke essentiële olie jij verkiest.

Kalmeren van het zenuwstelsel: bergamot, lavendel, mandarijn en zoete sinaasappel

Slapeloosheid: bergamot, lavendel en mandarijn

Gewrichts- en spierpijn: lavendel

 

Na de massage geef ik je de tijd om rustig bij te komen en kan je, als je dat wilt, een tas thee drinken.

 

Deze massage kan ook fijn zijn na de bevalling.

Als je in het begin van je zwangerschap liever op je buik en rug ligt tijdens de massage kan je ook de volledige lichaamsmassage boeken. 

 

Prijs: 90 euro

 

Deze massage is ideaal om aan een toekomstige mama cadeau te doen! Stuur me een bericht als je graag een cadeaubon wilt aankopen.

 

Op 37 weken zwanger liet ik me verwennen door de aanraking van Ancy tijdens een zwangerschapsmassage en wat was dat heerlijk! Er zat veel spanning in de rug, heupen en buik en die mocht op een zachte en warme manier loskomen. Ik zou het iedereen aanraden om tijdens deze bijzondere periode je te laten dragen.

- Jolien L. - 

 

Doeken
Thee
Oogkussentje

Locatie: schrikheidestraat 21 in Koersel (parking voor de deur)

 

Wil je een massage boeken maar komen de geplande momenten voor jou niet goed uit? Laat dit weten zodat er eventueel op andere momenten massages ingepland kunnen worden. Stuur een bericht via hier.

 

Een zelfzorgmoment waarbij je lichaam en geest ontspannen.

Je bent zo welkom!