Wie ben ik - Ancy

Over mij 

 

Hi! Ik ben Ancy Vanschooren.

Yoga kwam een zestal jaar geleden op mijn pad als hobby en ondertussen is het één van mijn grootste passies. Sinds oktober 2020 mag ik als yogadocente de kracht van yoga verspreiden. Naast de yogalessen geef ik ontspanningsmassages en zwangerschapsmassages. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag combineren.

 

Het hele lichaam is met elkaar verbonden en dat is de visie die ik in de yogalessen en de massages gebruik. Bij ĀKĀSA help ik jou door middel van yoga en massage om meer rust en verbinding met jezelf te ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd:

- Anusara/functionele yoga opleiding bij Joachim Meire

- Yin yoga & Chinese geneeskunde opleiding bij Marieke Vliegen

- Massage opleiding bij RAAK

- Zwangerschapsmassage opleiding bij RAAK


Over ĀKĀSA

 

ĀKĀSA spreek je uit als 'a-ka-sha'. Het is een Sanskriet (Oud Indisch) woord voor ruimte. Het staat voor het principe van verbondenheid. Alles wat er is, is verbonden door ruimte.

 

ĀKĀSA is één van de vijf natuurelementen en verbindt de andere elementen lucht, vuur, water en aarde met elkaar. Deze vijf elementen vind je terug in de natuur maar ook in het lichaam. Net zoals ĀKĀSA de andere vier natuurelementen met elkaar verbindt, ben ik ervan overtuigd dat wanneer je door middel van yoga en massage verbinding maakt met jezelf, je balans en rust kan ervaren. 

 

Bij ĀKĀSA kan jij meer ruimte en meer verbinding ervaren. Alle elementen en lagen in ons lichaam zijn met elkaar verbonden en dat is waar ĀKĀSA voor staat.