• €5 korting op online meridianen yogapakket met code VAKANTIE
  • Mindfulness en ayurveda verbindingsdagen
  • Vanaf juni yin yoga op dinsdagavond

Yogalessen

 

Yoga zorgt voor meer vrijheid op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Op fysiek vlak geeft het meer kracht en soepelheid. Het laat je naar binnen keren en meer verbinden met jezelf waardoor je op mentaal en emotioneel vlak balans creëert.

 

Ancy doet je onmiddellijk welkom voelen en bezorgt je een heerlijk uurtje me-time.

- Emilie B. -

 

Flow yoga

Een dynamische yogales met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. De houdingen worden in elkaar verweven en op het ritme van de ademhaling flow je van de ene naar de andere houding. Op het einde van de les worden er enkele yin (rustige) yogahoudingen gegeven zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Yin yoga 

Een rustgevende yogales waarbij het vertragen en verdiepen van de ademhaling centraal staat. Een les met een combinatie van zittende en liggende houdingen. De houdingen worden langer aangehouden zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Groepsactiviteiten

Organiseer je een vrijgezellenfeest, babyshower, teambuilding of een andere groepsactiviteit waarbij je graag een yogales wilt volgen? Contacteer me gerust!

 

Je hebt geen ervaring nodig om naar mijn yogalessen te komen. Indien je blessures of gezondheidsproblemen hebt, mag je dit steeds voor de les melden.

 

Één woord: TOP! De lessen zijn ook gewoon voor iedereen toegankelijk dankzij de fantastische uitleg van Ancy!

- Truus W. -


Inschrijving

 

Na het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier ben je ingeschreven. Wil je graag een bevestiging van je inschrijving in je mailbox? Duid dan aan om een kopie te ontvangen.

 

Mee te nemen: een yogamat en een dekentje. Eventueel een (picknick)deken om buiten onder je yogamat te leggen.

Heb je nog geen yogamat? Klik hier om de yogamat gids te downloaden.

 

Kleding: comfortabele kleding waar je jezelf goed in voelt en waarin je vrij kan bewegen. 

 

Betaling: je mag ter plaatse betalen met cash of de Payconiq/Bancontact app.

Losse les: 12 euro

5-beurtenkaart: 58 euro (onbeperkt geldig)

10-beurtenkaart: 110 euro (onbeperkt geldig)

 

Locatie:

Dinsdag en woensdag: Blueberry Fields in Koersel (schomstraat 147). Klik hier voor de wegbeschrijving op het domein.

Zondag: Koersel Kapelleke - een grasplein op 250 m wandelen vanuit de lokalen van Chiro Fonteintje (Leemstraat 39). Klik hier voor de wegbeschrijving op het domein.

 

De lessen gaan steeds buiten door. Indien het weer het niet toelaat, stuur ik ten laatste 1,5u voor de les een sms met de locatiewijziging naar De Step.

Bij slecht weer: sportzaal van De Step in Beringen (Salviastraat 7). Je mag parkeren op de parking naast het schoolgebouw. Ga naar de inkom van de school en de deur van de sportzaal bevindt zich aan de rechterkant.

 

Inschrijvingsformulier