Inschrijven yogalessen

Yogalessen Beringen

 

Yoga zorgt op fysiek vlak voor meer kracht en soepelheid. Het laat je naar binnen keren en meer verbinden met jezelf waardoor je op mentaal en emotioneel vlak balans creëert.

 

Ancy doet je onmiddellijk welkom voelen en bezorgt je een heerlijk uurtje me-time.

- Emilie B. -


Yin yoga
Beringen

Een rustgevende yogales waarbij het vertragen en verdiepen van de ademhaling centraal staat. Een les met een combinatie van zittende en liggende houdingen. De houdingen worden langer aangehouden zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Flow yoga Beringen

Een dynamische yogales met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. De houdingen worden in elkaar verweven en op het ritme van de ademhaling flow je van de ene naar de andere houding. Op het einde van de les worden er enkele yin (rustige) yogahoudingen gegeven zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

In alle yogalessen krijg je tijdens de eindrelaxatie een lavendel oogkussentje. Door de heerlijke geur, zachte druk op de oogleden en doordat het volledig donker is, kan je dieper ontspannen.

 

Groepsactiviteiten

Organiseer je een vrijgezellenfeest, babyshower, teambuilding of een andere groepsactiviteit waarbij je graag een yogales wilt volgen? Contacteer me gerust!

 

Je hebt geen ervaring nodig om naar mijn yogalessen te komen. Indien je blessures of gezondheidsproblemen hebt, mag je dit steeds voor de les melden.

 

Hier vind je enkele veelgestelde vragen met antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een bericht via het contactformulier.

 

De lessen van Ancy zijn echt voor iedereen toegankelijk. Of je nu alle houdingen moeiteloos kan of door een lichamelijke of medische beperking de houding slechts gedeeltelijk kan, je hebt nooit het gevoel dat ‘je niet kan volgen'. Ancy legt alles heel goed en rustig uit en brengt een mooie afwisseling in haar lessen.

- Sonja N. -


Mijn manier van lesgeven

 

De yoga opleidingen die ik gevolgd heb, zijn gebaseerd op functionele yoga. Hierbij respecteer je hoe jouw lichaam gebouwd is: weinig/veel heupopening, smalle/brede heupen, stramme/soepele spieren, smalle/brede schouders, ... . Ieder lichaam is uniek!

Tijdens het lesgeven geef ik voor alle yogahoudingen variaties zodat jij jouw ideale houding kan vinden. Je luistert naar jouw lichaam en past de houding hieraan aan. Het is mogelijk dat iedereen in de yogales zich in een andere variant van de yogahouding bevindt en dat maakt het net zo boeiend.

 

Waarom is functionele yoga belangrijk? Als je alle houdingen volledig gaat “kopiëren”, kan het zijn dat je tijdens of na de yogales pijn of spanning gaat ervaren ter hoogte van bijvoorbeeld je schouders, heupen, knieën, … . Ieder lichaam is anders dus luister ernaar en voel na de yoga meer vrijheid in jouw lichaam. 

 

Een rustmoment in de dag dat je volledig terug naar jezelf brengt. Geen enkele ervaring is vereist en Ancy geeft steeds meerdere opties bij een yogahouding zodat je het volledig kan doen op je eigen niveau.

- Julie J. -


Verbindingsavond op vrijdag 12 juli en 23 augustus van 19u-21u

 

Tijdens de verbindingsavond zal je gedurende twee uur ontspannen en verbinden met jezelf. Er wordt gestart met een meditatie om daarna over te gaan naar yin yoga en af te sluiten met een lange eindrelaxatie om in diepe ontspanning te gaan. Een avond voor jezelf om te herstellen en je batterijen op te laden.

Als je wilt, kan je afsluiten met een tas thee.


Inschrijven

 

Inschrijven kan bovenaan op deze pagina. Je kan je tot 2 uur voor de start van de yogales inschrijven.


Planning

Yin yoga op dinsdag van 19u30-20u30 

Flow yoga op zondag van 9u30-10u30

Yin yoga op zondag van 10u45-11u45

 

Mee te nemen: een yogamat en een dekentje. 

Het is fijn als je een extra (picknick)deken meeneemt waar je je yogamat op kan leggen.

Heb je nog geen yogamat? Klik hier om de yogamat gids te downloaden.

 

Kleding: comfortabele kleding waar je jezelf goed in voelt en waarin je vrij kan bewegen. 

 

Betaling: je mag ter plaatse betalen met cash of de Payconiq/Bancontact app.

Losse les: 12 euro

Verbindingsavond: 24 euro of 2 beurten op je beurtenkaart

Voorlopig kan je geen beurtenkaart aankopen (voor meer info zie sociale media - link onderaan de homepagina).

 

Locatie: Blueberry Fields in Koersel (schomstraat 147).

Voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Waar je kan parkeren en waar de yogalessen op het domein doorgaan, stuur ik je in de bevestigingsmail.

De yogalessen gaan buiten door bij de Blueberry Fields in Koersel. Wanneer het weer het niet toelaat, wordt de les naar binnen in De Step (salviastraat 7) in Beringen verplaatst. Ik stuur je ten laatste 1 uur voor de les een sms als het binnen zou doorgaan.

 

Vanaf oktober 2024 zal er enkel yogales zijn op zondagvoormiddag en deze lessen zullen doorgaan in De Doorbraak in Heusden-Zolder. Flow yoga op zondag van 9u30-10u30 en yin yoga op zondag van 10u45-11u45.

 

Vraag jouw jaarlijkse tussenkomst via de mutualiteit aan. Meer info vind je hier.

De voorwaarden van de beurtenkaarten vind je hier.