• 28/10 en 25/11 Verbindingsavonden (info onder Yogalessen)
  • 24-26/3 2023 Verbindingsweekend
Inschrijven yogalessen

Yogalessen

 

Yoga zorgt op fysiek vlak voor meer kracht en soepelheid. Het laat je naar binnen keren en meer verbinden met jezelf waardoor je op mentaal en emotioneel vlak balans creëert.

 

Ancy doet je onmiddellijk welkom voelen en bezorgt je een heerlijk uurtje me-time.

- Emilie B. -

 

Flow yoga

Een dynamische yogales met een combinatie van staande, zittende en liggende houdingen. De houdingen worden in elkaar verweven en op het ritme van de ademhaling flow je van de ene naar de andere houding. Op het einde van de les worden er enkele yin (rustige) yogahoudingen gegeven zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

Yin yoga 

Een rustgevende yogales waarbij het vertragen en verdiepen van de ademhaling centraal staat. Een les met een combinatie van zittende en liggende houdingen. De houdingen worden langer aangehouden zodat het bindweefsel kan stretchen en alle energie opnieuw kan stromen.

 

In beide lessen krijg je tijdens de eindrelaxatie een lavendel oogkussentje. Door de heerlijke geur, zachte druk op de oogleden en doordat het volledig donker is, kan je dieper ontspannen.

 

Privé yoga

Wil je privé yogales krijgen? Dan mag je dit via het contactformulier laten weten en stuur ik je alle info per mail door.

 

Groepsactiviteiten

Organiseer je een vrijgezellenfeest, babyshower, teambuilding of een andere groepsactiviteit waarbij je graag een yogales wilt volgen? Contacteer me gerust!

 

Je hebt geen ervaring nodig om naar mijn yogalessen te komen. Indien je blessures of gezondheidsproblemen hebt, mag je dit steeds voor de les melden.

 

Hier vind je enkele veelgestelde vragen met antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een bericht via het contactformulier.

 

De lessen van Ancy zijn echt voor iedereen toegankelijk. Of je nu alle houdingen moeiteloos kan of door een lichamelijke of medische beperking de houding slechts gedeeltelijk kan, je hebt nooit het gevoel dat ‘je niet kan volgen'. Ancy legt alles heel goed en rustig uit en brengt een mooie afwisseling in haar lessen.

- Sonja N. -


Verbindingsavond op 28/10 en 25/11

 

Een lange yogales met wat extraatjes van 19u00-21u00. Er wordt gestart met een meditatie. De focus ligt op yin yoga maar om te landen in je lichaam worden er zachte flow bewegingen aan toegevoegd en op het einde is er een lange eindrelaxatie om in diepe ontspanning te gaan. Een avond voor jezelf om te herstellen en je batterijen op te laden. 


Inschrijven


Planning

Dinsdag: 19u30-20u30 yin yoga

Woensdag: 19u30-20u30 flow yoga

Zondag: 9u30-10u30 flow yoga en 10u45-11u45 yin yoga

 

Mee te nemen: een yogamat en een dekentje. 

Heb je nog geen yogamat? Klik hier om de yogamat gids te downloaden.

 

Kleding: comfortabele kleding waar je jezelf goed in voelt en waarin je vrij kan bewegen. 

 

Betaling: je mag ter plaatse betalen met cash of de Payconiq/Bancontact app.

Losse les: 12 euro

5-beurtenkaart: 58 euro (onbeperkt geldig)

10-beurtenkaart: 110 euro (onbeperkt geldig)

Verbindingsavond: 22 euro of 2 beurten op je beurtenkaart

 

Vraag jouw jaarlijkse tussenkomst via de mutualiteit aan. Meer info vind je hier.

 

Locatie:

De Step in Beringen (Salviastraat 7). Je mag parkeren op de parking naast het schoolgebouw. Ga naar de inkom van de school en de deur van de sportzaal bevindt zich aan de rechterkant.