• Cadeaubonnen verkrijgbaar
  • 23/2 verbindingsavond met live muziek
  • Verbindingsweekend 15-17 november 2024

Massage Beringen

 

Je ontvangt een volledige lichaamsmassage van 90 minuten

 

Als eerste worden de nek en de schouders gemasseerd. Nadien de rug, de armen en de achterzijde van de benen. Daarna de voorzijde van de benen, de voeten en de buik. Als laatste worden de hals en het hoofd gemasseerd. 

 

Voordat de massage start, mag je aangeven welke lichaamsdelen extra aandacht mogen krijgen en bij welke lichaamsdelen je liever niet hebt dat deze gemasseerd worden. Tijdens de massage mag je aangeven als iets niet aangenaam voelt. Het is volledig op jouw maat zodat je tijdens en na de massage ontspannen en verbonden met jezelf bent.

 

Zalige massage gehad van Ancy! Ze creëert een plekje tussen hemel en aarde: fijne rustgevende muziek en interieur, aangename geuren en warme handen van een toffe dame die de hemel tovert en tegelijkertijd toch erg down-to-earth is. Niet twijfelen, gewoon doen!

- Nadia V. -

 

Kamer
Stoel
Rekje

 

De massage focust zich op de spieren, het bindweefsel en er wordt ook aandacht geschonken aan de energiebanen of meridianen.

Het hele lichaam is met elkaar verbonden en daarom wordt er gekozen voor een volledige lichaamsmassage met afwisseling in intensiteit zodat je spanning kan loslaten en tot rust kan komen

 

Met behulp van een laken en deken zorg ik ervoor dat je comfortabel en warm ligt. Ik leg enkel het lichaamsdeel bloot dat gemasseerd wordt zodat jij in alle comfort kan ontspannen. Ondergoed blijft aan.

 

Er wordt pure, plantaardige massageolie gebruikt. Als je dat wilt, wordt er tijdens de massage een bio essentiële olie gebruikt. Deze wordt vermengd met de massageolie. Op basis van de kenmerken en geur kan je zelf bepalen welke essentiële olie jij verkiest.

Kalmeren van het zenuwstelsel: marjolein, bergamot, lavendel, Ylang-Ylang en zoete sinaasappel

Slapeloosheid: bergamot en lavendel

Gewrichts- en spierpijn: marjolein, lavendel en pepermunt

Weerstand van de luchtwegen: marjolein en eucalyptus

Hoofdpijn en migraine: pepermunt

 

Na de massage geef ik je de tijd om rustig bij te komen en kan je, als je dat wilt, een tas thee drinken.

 

Ik heb genoten van een heerlijke ontspannende massage. 90 minuten weg van de wereld in een heel mooie sfeer en met zalige muziek. Een zaligheid voor je huid en een heerlijke beleving.

- Sandra R. -

 

Doeken
Thee
Oogkussentje

 

Prijs: 90 euro

Locatie: schrikheidestraat 21 in Koersel (parking voor de deur)

 

Wil je een massage boeken maar komen de geplande momenten voor jou niet goed uit? Laat me dit dan weten zodat ik in de toekomst eventueel op andere momenten massages kan inplannen.

 

Een zelfzorgmoment waarbij je lichaam en geest ontspannen.

Je bent zo welkom!