Verbindingsavonden 24/2 en 28/4 - een avond voor jezelf om te herstellen en je batterijen op te laden

Ervaringen van yogi's

 

Mijn eerste stapjes in yoga gezet bij ĀKĀSA. Met een klein hartje, maar dat bleek nergens voor nodig. Ancy doet je onmiddellijk welkom voelen en bezorgt je een heerlijk uurtje me-time. Altijd heerlijk ontspannen na afloop. Een aanrader!

- Emilie B. -

 

Ik volg al een tijdje yoga bij ĀKĀSA en elke keer weer ben ik na een yin les helemaal ontspannen en zen. Ancy stelt je meteen op je gemak en helpt je goed op weg bij de verschillende poses en geeft duidelijke uitleg. De lessen zijn soms ook gebaseerd op meridianen, dit vind ik heel leerrijk. Ancy’s yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen. Een echte aanrader!

- Lien S. -

 

Één woord: TOP!
Mijn nek- en schouderspieren zetten zich snel vast met spanningshoofdpijn tot gevolg. Ik volg nu één keer per week een les flow yoga en wat een verschil. Mijn spieren komen los, ik vind rust en maak heel bewust tijd voor mezelf. De lessen zijn ook gewoon voor iedereen toegankelijk dankzij de fantastische uitleg van Ancy!

- Truus W. -

 

Ancy geeft echt zalig yoga! Ik heb al op heel veel plaatsen, overal ter wereld en bij heel veel teachers yoga gevolgd en kan eerlijk zeggen dat Ancy één van mijn favorieten is! Ze laat je helemaal ontspannen en geeft ook echt het gevoel dat niets moet. Ze herinnert je er aan dat het heel normaal is dat niet elk lichaam alles even goed kan en dat je dus enkel moet doen wat voor jou goed voelt. De yin yogalessen zijn echt een ultiem slow ontspanningsmomentje en de flow yogalessen super om je gedachten even uit te zetten, helemaal in je lichaam te gaan en met een fris gevoel terug buiten te gaan.

- Sara G. -

 

ĀKĀSA yoga is mijn ideale zen-momentje op zondagochtend. De lessen zijn toegankelijk voor mensen met en zonder ervaring met yoga. Alle oefeningen worden duidelijk uitgelegd. Ancy straalt rust uit en weet dit ook goed over te brengen. Ze introduceert regelmatig nieuwe dingen en vraagt steeds feedback. Kortom: een aanrader voor iedereen die rust en energie nodig heeft!

- Stefanie F. -

 

Ik kijk altijd uit naar mijn yogales bij Ancy op woensdagavond. Ik word er niet alleen soepeler en sterker van maar ervaar ook telkens weer zo'n rustgevend gevoel na de les. Zalig.

- Connie K. -

 

Steeds kijk ik weer uit naar de yogalessen van Ancy. Zij doet dat fijn, natuurlijk en straalt ook rust uit. Na een uurtje voel je wat dit doet met je lichaam, je komt tot rust en voelt je beter in je vel.

- Anne H. -

 

Aangename, rustgevende yogalessen, binnen ieders mogelijkhedenSnelle, duidelijke communicatie en een zeer warme, rustbrengende stem begeleidt je tijdens de les.

- Mieke L. -

 

Voor mij is yoga volgen bij jou een echt momentje voor mezelf waar ik me kan focussen op mezelf en de mallemolen van de dag even kan uitzetten. Je zorgt voor uitdagende houdingen, een vleugje humor en rustmomenten waardoor het een hele fijne beleving is!

- Linde S. -

 

Heerlijke yoga! Zeer ontspannend en een goede stretch voor het gehele lichaam onder de deskundige begeleiding van Ancy. Niet zweverig, gewoon down to earthEen ideaal me-moment!

- Yasmine P. -

 

Ik was altijd een beetje terughoudend om met yoga te starten. Vaak leek het mij te zweverig of iets voor super flexibele meisjes en hun Instagram. Tot ik een tip kreeg over ĀKĀSA. Ik probeerde het een keer uit en ben sindsdien vaste “klant”. Zalig om mijn zondagen te starten met yoga, alle stijfheid en spanningen van de week zijn na een uurtje verdwenen. Nadien geniet ik van een heerlijk relaxte zondag voor de nieuwe week start. Top! Ancy begeleidt de lessen rustig, down to earth en je voert de poses uit naar je eigen mogelijkheden.

- Eline H. -

 

Sinds mijn menopauze loop ik regelmatig tegen laaggradige ontstekingen aan. Zowel mijn huisarts, kinesist, als orthomoleculair therapeut vertelden me dat ik best aan de slag zou gaan met oefeningen die op het bindweefsel inwerken. Dat vond ik bij Ancy in haar flow yogalessen. De lessen doen niet enkel mijn lichaam goed. Ze geven ook rust in mijn hoofd. Ancy geeft haar lessen op een aangename, zorgende manier. Ze toont alternatieve poses om dieper of juist minder zwaar in een houding te gaan. En steeds met een glimlach. Het is gewoon fijn om in Ancy haar lessen te zijn.

- Corina W. -

 

Heerlijk flowen bij ĀKĀSA, waar tijd even stilstaat en wordt vervangen door rust, laten leiden door onze ademhaling en we even lekker gaan vertragen.. Na de les voel ik me terug goed geaard, opgeladen. Bedankt Ancy!

- Marieke L. - 

 

Na een drukke werkweek met drie jonge dochters betekent yoga voor mij tot rust komen. Maar ook bewustwording van mijn lichaam en ademhaling. Enkele eenvoudige houdingen gebruik ik op mijn werk tijdens mijn pauze om mentaal even tot rust te komen en mijn lichaam terug energie te geven.

- Ivan M. -

 

Via Google kan je extra reviews terugvinden. Wil je graag jouw ervaring delen? Plaats een review op Google. Je doet me er een enorm plezier mee!