NIEUW online yin yoga op dinsdag

Ervaringen van yogi's

 

Wil jij ook graag jouw ervaring delen? Stuur een bericht via het contactformulier. Je doet me er een enorm plezier mee!

 

Voor mij is yoga volgen bij jou een echt momentje voor mezelf waar ik me kan focussen op mezelf en de mallemolen van de dag even kan uitzetten. Je zorgt voor uitdagende houdingen, een vleugje humor en rustmomenten waardoor het een hele fijne beleving is!

- Linde S. -

 

Sinds mijn menopauze loop ik regelmatig tegen laaggradige ontstekingen aan. Zowel mijn huisarts, kinesist, als orthomoleculair therapeut vertelden me dat ik best aan de slag zou gaan met oefeningen die op het bindweefsel inwerken. Dat vond ik bij Ancy in haar flow yogalessen. De lessen doen niet enkel mijn lichaam goed. Ze geven ook rust in mijn hoofd. Ancy geeft haar lessen op een aangename, zorgende manier. Ze toont alternatieve poses om dieper of juist minder zwaar in een houding te gaan. En steeds met een glimlach. Het is gewoon fijn om in Ancy haar lessen te zijn.

- Corina W. -

 

Heerlijk flowen bij ĀKĀSA, waar tijd even stilstaat en wordt vervangen door rust, laten leiden door onze ademhaling en we even lekker gaan vertragen.. Na de les voel ik me terug goed geaard, opgeladen. Bedankt Ancy!

- Marieke L. - 

 

Ik vind dat je een enorme rust uitstraalt als yogadocent, zonder al te “zweverig” te zijn. Je legt alles duidelijk uit en geeft altijd voldoende opties om een houding makkelijker of moeilijker te maken naargelang wat jouw lichaam aankan. In vergelijking met mijn vorige yoga ervaringen was de uitleg altijd onduidelijk en met weinig begrip voor wat jouw lichaam aankan. De ontspannings- en ademhalingsmomenten zijn ook heel rustgevend zonder zweverig te zijn (ook weer in vergelijking met mijn vorige yoga ervaringen). En de buitenlocatie is natuurlijk TOP. Extra ontspanningsfactor voor een natuurliefhebber zoals ik.
Ik vind dat er een aangename, losse sfeer hangt in de lessen. Ik voelde me vanaf minuut 1 welkom. Ook als jij bv. ook eens zegt “bij mij brandt het ook hoor”. Dat geeft mij een goed gevoel van “ok, dit is normaal, even doorbijten dan, ik kan het”. 
En het belangrijkste: mijn chronische klachten zijn verminderd sinds ik weer yoga doe. Dus het doet echt zoveel deugd aan mijn lijf. Beter en gezonder dan pilletjes of iets anders.

- Yasmine P. -

 

Ik was altijd een beetje terughoudend om met yoga te starten. Vaak leek het mij te zweverig of iets voor super flexibele meisjes en hun Instagram. Tot ik een tip kreeg over ĀKĀSA. Ik probeerde het een keer uit en ben sindsdien vaste “klant”. Zalig om mijn zondagen te starten met yoga, alle stijfheid en spanningen van de week zijn na een uurtje verdwenen. Nadien geniet ik van een heerlijk relaxte zondag voor de nieuwe week start. Top! Ancy begeleidt de lessen rustig, down to earth en je voert de poses uit naar je eigen mogelijkheden.

- Eline H. -

 

Na een drukke werkweek met drie jonge dochters betekent yoga voor mij tot rust komen. Maar ook bewustwording van mijn lichaam en ademhaling. Enkele eenvoudige houdingen gebruik ik op mijn werk tijdens mijn pauze om mentaal even tot rust te komen en mijn lichaam terug energie te geven.

- Ivan M. -

 

Ik zeg altijd ´yoga is zoals een goed massageke, maar wat je zelf doet, een goede DIY massage dus´ ;). Je doet dat fijn!

- Anne H. -